Hyldetræet i baghaven er efterhånden blevet så stort, at vi kan høste blomsterskærme nok til at lave saft. Så nu skal det være!
![]() |
Hyldetræet med masser af nyudsprungne blomsterskærme |
![]() |
50 hyldeblomstskærme fylder egentlig ikke ret meget |
![]() |
Selvom det kræver godt med tålmodighed, tog jeg mig god tid til at klippe de små blomster af helt tæt, så der kommer så lidt af stilkene med som muligt for at give den reneste smag. |
![]() |
Fire øko-citroner skåret i skiver + skallen skåret i strimler med et julienne-jern |
![]() |
To liter vand og et kilo rørsukker kogt til sukkeret er opløst. Derefter tilføjede jeg citronskiver, skal og hyldeblomster, slukkede for blusset og stillede det til afkøling. |
Nu skal det trække i fire dage i køleskabet, inden det skal sies og hældes på flasker. Fortsættelse følger...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar